ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ 33
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΟΡΜΟΥ
ΑΘΗΝΑ
T: 6945 57 37 65
E: INFO@THEPOLINESDANCE.COM
NEWSLETTER
 
 
GR | EN
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΧΟΛΗΣ | ΙΟΥΝ-ΙΟΥΛ 2018
ΔΕΥΤΕΡΑ
ΤΡΙΤΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ
ΠΕΜΠΤΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ
           
  16:00-17:00
FREE PRACTICE
16:00-17:00
FREE PRACTICE
    13:30-15:00
KOYNIA (O) 
 
  17:00-18:30
ΣΤΥΛΟΣ INTER (T)
17:00-18:30
ΣΤΥΛΟΣ BEG (T)
     
18:00-20:00
ΣΤΥΛΟΣ ADV (T)
19:00-20:30
ΣΤΕΦΑΝΙ (O)
  18:30-20:00
ΠΑΝΙΑ (Ι)
  18:00-19:30
ΣΤΕΦΑΝΙ (O)
20:00-21:30
ΠΑΝΙΑ (ΙΙ)
20:30-22:00
ΠΑΝΙΑ (Ι)
19:30-21:30
ΣΤΥΛΟΣ OPEN (T)
20:00-21:30
ΠΑΝΙΑ (II)
20:00-22:00
ΣΤΥΛΟΣ OPEN (T)
 
   TPS         TPS       TPS       
Για ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ στείλτε μας E-MAIL. Κάντε ΚΡΑΤΗΣΗ μαθήματος ΕΔΩ.
Τ = ΤΕΧΝΙΚΗ, FLOW = ΡΟΗ, Ο = ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟCOMBOS = ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ, * ΠΑΙΔΙΚΟ 8-14 ΕΤΩΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!

INFO: ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. #PEACE


Για το πρώτο σας μάθημα είναι απαραίτητη η ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ συμπληρώνοντας την ΦΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣΦ.
Αναφέρετε ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και το ΜΑΘΗΜΑ/ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ που σας ενδιαφέρει και θα λάβετε απαντητικό e-mail βάσει διαθεσιμότητας.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

 CHINESE POLE   ΣΤΥΛΟΣ
Πρόκειται για ένα συνδυασμό δύναμης και φυσικής εναέριας παρουσίασης σώματος με την χρήση ακροβατικού στύλου. Συγκεκριμένες στατικές πόζες σε συνδυασμό με ενδυνάμωση μέσω μεγάλης γκάμας ασκήσεων, στο έδαφος και στον άερα, προκειμένου να ενισχύσουμε όλες τις μυικές ομάδες που μας χρειάζονται. Το πρόγραμμά μας έχει δημιουργηθεί με στόχο να αυξήσει την δύναμη και την αντοχή μας στον ακροβατικό στύλο.


 AERIAL SILKS   ΠΑΝΙΑ
Πρόκειται για μία βασική τέχνη ακροβατικών, που απαιτεί καλή φυσική κατάσταση και συγκέντρωση. Στόχος μας είναι η βελτιώση της εναέριας έκφρασης και η επίγνωση της σωματικής μας ελαφρότητας. Κατά την διάρκεια των μαθημάτων, με την χρήση trapeze (εναέριας κούνιας) αποκτάμε φυσική κατάσταση και αντοχή. 
Μέσω του ακροβατικού πανιού κατανοούμε την σχέση σώματος και αέρα. Δυναμώνουμε, αποκτάμε ευλυγισία και επίγνωση. 

 HOOP & CONTORTION   ΣΤΕΦΑΝΙ & ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ (ΛΥΡΑ ή ΚΡΙΚΟΣ)
Συνδυαστικό μάθημα contortion (extreme flexibility) και aerial hoop (ακροβατικό στεφάνι, lyra ή κρίκος). Το μάθημα περιλαμβάνει ασκήσεις με συγκεκριμένες τεχνικές ενδυνάμωσης και ευλυγισίας που σαν στόχο έχουν να “μακρύνουν” την σπονδυλική στήλη, να δυναμώσουν το σώμα, να βελτιώσουν τις στηρίξεις και να ενισχύσουν τις εντυπωσιακές πόζες που θα πάρουμε επάνω στο hoop στην συνέχεια του μαθήματος. Tο μάθημα απευθύνεται σε όλους.

 STATIC TRAPEZE   ΚΟΥΝΙΑ
Πρόκειται για ένα βασικό εναέριο αντικείμενο που προσκαλεί και προκαλεί τους μαθητές να κινηθούν επάνω, κάτω και γύρω από τα σχοινιά και την μπάρα μέσα από ποικιλία ασκήσεων και συνδυασμών. Το μάθημα συνδυάζει δύναμη, δημιουργικότητα και συντονισμό.

 POLE COMBOS   ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Συνδυασμοί για όλα τα επίπεδα μαθητών (αρχάριο, μεσαίο, προχωρημένο). Απαραίτητη προϋπόθεση για τους αρχάριους 6 μήνες εμπειρία τεχνικής και βασικών ασκήσεων του επιπέδου τους (κλειδώματα, γυρίσματα, σκαρφαλώματα). Για αυτό το τμήμα θα χρειαστείτε επαρκή δύναμη, αυτοπεποίθηση και συνέπεια. Αν καθυστερήσετε πάνω από 10 λεπτά, παρακαλούμε την συμμετοχή σας στο επόμενο μάθημα.

 POLE FLOW   ΡΟΗ & ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ
Σε αυτό το μάθημα τα βάζουμε όλα σε ροή. Με τις γνώσεις από τα μαθήματα τεχνικής και με την χρήση κινητικών μοτίβων από διάφορα συστήματα, εστιάζουμε την προσοχή μας στην έλλειψη της έντασης, χρησιμοποιώντας την αναπνοή και το momentum για να διευκολύνουμε την κίνησή μας αντί της χρήσης καθαρής μυϊκής δύναμης. Το σώμα αποδομείται και κάθε μέλος μπορεί να κινηθεί χωριστά από το άλλο. Το μάθημα είναι ανοιχτό σε επίπεδο.

 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ 2017-2018 
ΦΕΒ 01: PERFORMANCE ΠΑΝΙΑ με την Anya Askew   ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  
ΔΕΚ 17: ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗ ΚΟΥΝΙΑ "Twist & Fold" με την Ελένη Δανεσή   ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  
ΝΟΕ 17: ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ ΠΑΝΙΑ "Twist & Fold" με την Ελένη Δανεσή   ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ